Защо да изберете дропшипинг в АMAZON.COM?

дропшипинг Амазон

Амазон е един от най-големите онлайн търговци в света. Фирмата на Джеф Безос оперира по цял свят и доставя най-вече електроника, но и книги и други стоки. Освен това сайтът Amazon.com e монополист в онлайн търговията в САЩ. Америка е най-големият и платежоспособен потребител в света на стоки и услуги и затова е толкова важно за търговците да продават на американския пазар. Amazon.com е най-посещаваният сайт в Америка с потенциал от 328 милиона души пазар.

Ако сте български производител, чрез Амазон имате възможност да разширите производството си, да достигнете до нови пазари и да продавате с доста по-голяма надценка.

Дропшипингът е най-лесният начин да станете търговци в Амазон и да се възползвате от монополът на тази платформа отвъд Атлантическия океан. За целта трябва да регистрирате акаунт на продавач в платформата, да съставите собствени оптимизирани обяви на подходящи продукти с по-висока цена или да се присъедините към вече съществуващи обяви, след което сделките започват да се случват. Разбира се, колкото по-голяма активност имате в акаунта си и колкото повече време отделяте за работа, толкова повече реализирани продажби ще имате.

В България 87% от онлайн продажбите се осъществяват с наложен платеж при доставка на стоките, като за съжаление голям процент от изпратените поръчки не се взимат и заплащат от клиентите. В САЩ, когато клиент си хареса продукт, той веднага заплаща неговата продажна цена, което е изключително предимство за бизнеса.

Ако всичко това е привлякло вниманието Ви, свържете се с нас, за да Ви запознаем с възможностите за предлагане на стоки с платформата на Амазон.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s